Foto: Deutsche Messe

Hannover Messe: Foreløpig ingen utsettelse

På nåværende tidspunkt ser arrangøren av Hannover Messe ingen grunn til å utsette årets stormesse i Hannover.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I en uttalelse i dag fra styreleder for Deutsche Messe, Dr. Jochen Köckle, heter det følgende:

«Vi tar all utvikling rundt coronavirus (Covid-19) veldig alvorlig. Vi er i nær kontakt med de ansvarlige helsemyndigheter, Hannover Messes rådgivende komité og våre partnerforeninger VDMA og ZVEI.

Den 25. februar hadde vi et møte med hovedstyret i rådgivende komité og foreningene for å diskutere dagens situasjon. Alle deltakerne var enige om at det er for tidlig på dette tidspunktet å bestemme seg for å utsette Hannover Messe. Vi har ikke mottatt noen betydelige avbestillinger fra utstillere under arrangementet som åpner dørene 20. april. Vi vil føre ytterligere diskusjoner med helsemyndighetene denne uken for å bestemme hva slags tiltak som må iverksettes.

Utviklingen i Europa og utsettelser av individuelle messer i Tyskland avslører imidlertid at situasjonen kan endre seg fra dag til dag. I den forbindelse vil vi fortsette å overvåke og diskutere situasjonen intenst – med mål om å evaluere situasjonen på nytt sammen med helsemyndighetene og komitéen i midten av mars, i uke 12.

Uavhengig av dette vil vi sikre høyest mulig grad av hygiene, sikkerhet og medisinsk behandling på messen. Helsen og sikkerheten til alle ansatte, kunder, samarbeidspartnere og gjester har høyeste prioritet for Deutsche Messe.»

Powered by Labrador CMS