Erstatter mekaniske reléer

Toshiba lanserer tre nye høy-strøms optoreléer, som skal kunne erstatte mekaniske 1-Form-A reléer i automatiseringsanvendelser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Toshiba Electronics Europe GmbH har lansert tre nye fotoreléer/optoreléer rettet mot applikasjoner der de kan erstatte mekaniske 1-Form-A reléer i industrielle- og fabrikkautomatiseringsinstallasjoner.

Løsningene er basert på den nyeste halvlederprosessen U-MOS IX med en trenchstruktur som skal redusere på-motstanden, slik at komponentene TLP3106A, TLP3107A og TLP3109A har fått RON(max) verdier på henholdsvis 30mΩ, 40mΩ og 65mΩ. De nye optoreléene kommer med en rekke funksjoner, inkludert en terminalspenning på utgangen i OFF-tilstand (VOFF) på mellom 30 og 100V og en jevn ON-tilstand strøm (ION) mellom 3 og 4,5A. Strømverdier i pulset ON-tilstand er i området 9 til 13,5A.

Samtlige komponenter tilbyr en isolasjonsspenning (BVS min) på 1500Vrms og opererer over et temperaturområde fra -40ºC til +110ºC. De er kapslet i en liten 6-pinns SOP OFM-pakke.

1-Form-A mekaniske reléer er utbredt i en rekke DC- og AC-applikasjoner, inkludert fabrikkautomatisering (FA), I/O grensesnittkort, varme ventilasjon og klimaanlegg (HVAC), sikkerhetsenheter og måleutstyr. De nye optoreléene skal kunne erstatte 1-Form-A reléer i alle disse applikasjonene, og derved bidra i betydelig grad til å redusere plassen som kreves til reléer og relédrivere, så vel som å forbedre systempåliteligheten, opplyser leverandøren.

Powered by Labrador CMS