Christian Brusdal slutter i Arrow - Elektronikknett
arrow_norway
Foto: Arrow Norway

Christian Brusdal slutter i Arrow

Etter 23 år i Arrow Norway velger Christian Brusdal å skifte jobb. Han går fra å være sjef for den norske distribusjonsvirksomheten til en spennende stilling som Business Development Director i et av Hatteland Gruppen sine vekstselskaper, EMP Secure.

thumbnail_image0 Tor Vincent Solesvik blir ny sjef i Arrow Norway.

Den som overtar sjefsstolen er Tor Vincent Solesvik. Han har ti års fartstid i Arrow og hadde stillingen som Key Account Manager med Kitron som hovedkunde, i tillegg til han har jobbet internasjonalt. Brusdal har siste dag på jobb i Arrow fredag denne uken.

Christian Brusdal p Christian Brusdal slutter i Arrow etter 23 år.

– Dette har ligget i bakhodet en stund. Etter 23 år i samme bedrift er det kanskje på tide å vurdere andre muligheter, sier Brusdal til Elektronikk. – Det har vært en grundig prosess, ikke minst har det vært viktig å finne den riktige til å overta.

I den nye jobben skal han arbeide med 2 av selskapene i Hatteland Gruppen.  EMP Secure som leverer IT- og datasikkerhetstjenester og RamBase som leverer en skybasert ERP løsning.

Brusdal vil også lede etableringen av et nytt kontor på Oslo, noe de ikke har hatt før. De vil i løpet av kort tid være 3 personer men vi ser vel for at det fort blir 4-5 personer over litt tid, sier han.

Når det gjelder Arrow Norway ser han mange positive signaler for året som nettopp har startet. De hadde en betydelig vekst i fjor til tross for tap av viktige kunder (flyttet produksjon ut av Norge). – Ingeniørene hos Arrow jobber for tiden med mange spennende prosjekter og det er mye positivitet, fastslår han.

På spørsmål om de har merket noe til leveranseproblemer i forbindelse med coronaviruset, sier han at så langt ingenting, men ser at visse leveranser fra Asia kan bli påvirket av denne situasjonen.