Tilbyr mikrobølgesvitsjing for testformål - Elektronikknett
turnkey-new-press-release[3]

Tilbyr mikrobølgesvitsjing for testformål

Pickering Interfaces lanserer nøkkelferdig ut-av-esken tjeneste for LXI mikrobølgesvitsjing og signalrutings-subsystem.  

Testsystemleverandøren Pickering Interfaces lanserer en ny verdiøkende tjeneste for LXI mikrobølgesvitsj- og signalruting-subsystemer.

– Dette er et spennende nytt tillegg til vårt produkttilbud. Oftere og oftere ber kundene våre om ut-av-esken-løsninger som er komplette og klare til å kjøres med minimal oppstyr og oppsettingstid, sier Keith Moore, CEO i Pickering Interfaces.

Den nye tjenesten innebærer spesiallagde løsninger tilpasset kundenes spesifikasjoner. Disse integrerte mikrobølgetestpakkene inkluderer svitsjer, et dedikert «mykt» frontpanel, alle ledninger med mer i et passende kabinett. De leveres ferdig testet, med full dokumentasjon og tre års garanti. 

Tjenesten tilbyr kompakte, rackmonterte, multiplekser-, matrise- og komplekse rutingdesign basert på et industristandard LXI / Ethernet-grensesnitt, designet og produsert av Pickerings team av svitsjeeksperter. Løsninger er tilgjengelige med båndbredde fra DC til 67 GHz ved 50Ω, med terminerte eller utestengte alternativer og båndbredder opp til 2,5 GHz ved 75Ω.

Mer informasjon finner du her (ekstern lenke).