I likhet med STMconnect blir PCIM ikke arrangert i år. I stedet blir det en digital løsning. (foto: Mesago Messe Frankfurt)

PCIM og SMT innstilt

I begynnelsen av mars ble den tyske kraftelektronikkmesssen PCIM og produksjonsmessen SMTconnect flyttet fra begynnelsen av mai til den siste uken i juli. Nå er begge messene innstilt og i steden skal det bli en virtuell messe og konferanse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

PCIM og SMTconnect skulle kjøres parallelt i Nürnberg - først mellom 5. og 7. mai, men i mars ble beslutningen tatt om å flytte dem til 28. og 30. juli.

Arrangørene blir nå tvunget til å finne på noe nytt da Tyskland bestemte seg for å forby alle større begivenheter i landet til slutten av august 2020. Så i steden for utsette arrangementet til noen måneder senere, blir de stoppet helt.

Nå jobber arrangørene med å utvikle et digitalt format, som lar utstilling og konferanse nå ut til deltakerne på en ny måte. Nøyaktig hva dette betyr er ikke klart, men det er snakk om online-konferanser med såkalte on-demand-løsninger for interaktive presentasjoner.

PCIM planlegger at den digitale presentasjonen skal løpe mellom 7. og 8. juli. SMTconnect nevner ingen datoer. Samtidig lover begge messearrangørene at ytterligere informasjon vil komme snart.

Planen er at PCIM og SMTconnect skal arrangeres neste gang i Nürnberg den 4. til 6. mai i 2021.

Powered by Labrador CMS