ECS åpner for bidrag til konferansen

Embedded Conference Scandinavia (ECS) åpner nå for bidrag til årets konferanse. Fagområdene er pakket litt annerledes denne gangen for å få mer struktur på sesjonene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Disse sesjons-sporene inkluderer: Maskin-/programvaredesign og verifisering, tilkoblingsmuligheter og tilkoblede enheter, avanserte teknologier og Design for Excellence.

I år er Mats Andersson (bildet), styreleder for bransjeforeningen Svensk Elektroniks embeddedseksjon, ansvarlig for konferanseprogrammet. Mats har over 30 års erfaring innen elektronikk og innebygd industri og har hatt flere ledelses- og ingeniørstillinger gjennom årene.

– Det er en stor ære å få ta del i den store oppgaven med å sette sammen programmet, sier Mats Andersson. – Jeg håper å kunne bygge videre på det arbeidet som forgjengerne mine har gjort og fortsette å utvikle konferansen. Det spennende arbeidet med å finne hete hovedtalere og invitere ettertraktede foredragsholdere er allerede i full gang, fortsetter han.

Som tidligere år vil konferansen bestå av presentasjonsforslag som er sendt inn av bransjens viktigste selskaper, både svenske og internasjonale, ispedd spesialinviterte foredragsholdere og høyaktuelle hovedtalere. Interessen for å sende inn bidrag er vanligvis stor, og et konferanseutvalg vil gjennomgå, velge og kvalitetssikre presentasjonene.

I år kjører ECS parallelt med S.E.E. - Scandinavian Electronics Event, som betyr enda flere deltakere fra hele elektronikkindustrien og rekordmange deltakere på konferansen, heter det.

Fagområdene for 2020 er:

  • Maskinvaredesign & verifisering
  • Programvaredesign & verifisering
  • Tilkobling og tilkoblede enheter
    5G, IoT, IIoT, sky, sikkerhet
  • Avanserte teknologier
    AI, autonome biler, maskinlæring
  • Design for excellence
    Design for samsvar
    Design for Sourcing
    Design for sammenstilling/produksjon
    Design for test

Bidrag mottas til og med 1. juni 2020. ECS er planlagt å arrangeres 4.-5. november 2020 sammen med Scandinavian Electronics Event. Det er 15. gang ECS arrangeres.

Powered by Labrador CMS