Arrow gjentar og utvider suksessen fra i fjor med ny FPGA utviklerkonkurranse - Elektronikknett
AnalogMAX_ArrrowFPGA

Arrow gjentar og utvider suksessen fra i fjor med ny FPGA utviklerkonkurranse

Etter en vellykket konkurranse i fjor, har Arrow Electronics kunngjort sin andre konkurranse for å finne de mest innovative og fantasifulle FPGA-baserte design i Europa.

Et utviklingskort vil bli levert gratis til hver deltaker som sender inn en verifisert prosjektplan. Påmeldinger blir bedømt på kreativitet og implementering, og en rekke priser tilbys inkludert en Intel NUC PC, en Realsense Camera D435 og en Movidius Neural Compute Stick 2.

Det første trinnet er å registrere deg for deltakelse via nettsiden Arrow European FPGA Developer Contest 2020 og velge mellom følgende Intel FPGA-utviklingskort: MAX1000, CYC1000 eller AnalogMAX/DAQ1/2/3.

Prosjekter kan involvere alt fra programvare, spesielle IP-er/grensesnitt og myke kjerner (soft cores), til kortmodifiseringer, adapterbygging, legge til en PMOD/Arduino, lage en IoT-enhet, og programmeringsalgoritmer for AI/CNN.

Endelig frist for nye søknader er 30. september 2020.

Når prosjektet er akseptert i konkurransen, er firsten for innsending av prosjektet 31. oktober 2020. Innlevering krever komplett og detaljert prosjektbeskrivelse, pluss all relevant tilleggsinformasjon. Deltakere må også levere prosjektprogramvaren som skal bedømmes av Arrows dommerpanel. All programvare og design forblir utviklerens eksklusive eiendom.

– Vi var imponert over mangfoldet og oppfinnsomheten i bidragene vi fikk i Arrows første FPGA-utviklerkonkurranse i 2019. Ved å utvide utvalget av utviklingskort i år, tilbyr vi deltakerne muligheten til å skyve grensene for kreativiteten ytterligere. Jeg gleder meg til å se hva de kommer på, sier David Spragg, visepresident for engineering, EMEA, Arrow Electronics.

For påmelding og mer informasjon: www.arrow.com/en/research-and-events/events/fpga-developer-contest-2020

Kommentarer