Anritsu og EMITE med 802.11ax testplattform - Elektronikknett
Anritsu and EMITE 802.11ax TRPTIS OTA Test Platform

Anritsu og EMITE med 802.11ax testplattform

Anritsu og EMITE lanserer en kombinerte løsning for testing av den nye IEEE 802.11 WLAN-standarden.

Anritsu Wireless Connectivity Test Set MT8862A er integrert og kombinert med EMITE E600 Reverberation Chamber for å teste OTA TRP/TIS-ytelse til IEEE 802.11ax-enheter i et repeterbart miljø. Med innebygde kommunikasjonsprotokoller og optimalisert ytelse for WLAN-testing kan MT8862A + EMITE etterklangskammeret karakterisere ytelsen til de nyeste enhetene i markedet, heter det i en pressemelding.

Den integrerte løsningen måler total utstrålt effekt (TRP) og total isotropisk følsomhet (TIS) OTA-ytelse for IEEE 802.11ax-enheter.

– Vi er stolte av å ha utviklet verdens første system som kan teste 802.11ax «Over-The-Air» med Anritsus Wireless Connectivity Test Set MT8862A og vår E600 Reverberation Chamber WLAN OTA testplattform. Noen av våre største kunder har allerede vist ekstrem interesse, sier David Sánchez, administrerende direktør i EMITE.

– Etterspørselen etter ytelsestest for WLAN OTA øker nå for å sikre markedsposisjonen med høykvalitets WLAN-produkter. IEE802.11ax vil være en standard WLAN-teknologi i fremtiden, og vi er også stolte av å lansere OTA-testløsningen i samarbeid med EMITE’s ledende kammerprodukter, sier Hideo . Zuinen, produktsjef, IoT Test Solutions Div., Anritsu Corporation.

Kommentarer