– Ekspansjonen i Øst-Asia er både naturlig og i rett tid, sier Mikkel Orheim, global salgsdirektør i Zivid.

Zivid utvider i Øst-Asia

Den norske leverandøren av 3D maskinsynkamera utvider aktivitetene i Øst-Asia, og har etablert salgskontorer i Kina og Sør-Korea. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– Ekspansjonen i Øst-Asia er både naturlig og i rett tid, gitt det raskt økende automatiserings- og innovasjonsnivået i regionen, sier Mikkel Orheim, global salgsdirektør i Zivid. – Spesielt blir høykvalitets 3D maskinsyn tatt i bruk i et stort spekter av applikasjoner, inkludert robotikk- og AI-løsninger. Her er kombinasjonen av høy hastighet og høy nøyaktigheter i våre produkter en naturlig match, sier han.  

Tidligere sjef for teknisk salg i APAC-regionen for det amerikanske firmaet Rethink Robotics, Patrick Wong, blir Zivids salgssjef for Kina. Wong, som har lang erfaring innen profesjonelt teknisk salg, er utdannet ved Yunnan University. Han vil være basert i Xiamen.
 
I Seoul vil selskapets nye salgssjef for Sør-Korea, Byoung Ho Choi holde til. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Silicon Labs. Choi bringer med seg en stor bredde av erfaring innen høyteknologisalg, fra halvledere til kommunikasjonsinfrastruktur. 
 
Zivid rekrutterte sine første distributører i Asia-regionen tidligere i år, der de utpekte maskinsynspesialistene Magichan og Micro-Technica for henholdsvis Kina og Japan. Videre ekspansjon er under planlegging, og selskapet har begynt rekruttering av lokale feltapplikasjonsingeniører (FAE).
 
Zivid One Plus som ble lansert i fjor regnes fortsatt som verdens mest nøyaktige sanntids 3D fargemaskinsynkamera. Det kommer i tre varianter, Small, Medium og Large, og skal tilby menneskelignende 3D maskinsyn til et stort spekter av robotikk- og industrielle automatiseringssystemer.  

Powered by Labrador CMS