Sigfox-moduler for raskere utvikling - Elektronikknett
SIGFOX-MOD1-C

Sigfox-moduler for raskere utvikling

SIGFOX-MOD1-sertifiserte Sigfox-moduler laget av XoverIoT lover enklere og raskere utvikling.

Modulene er tilgjengelige i to versjoner: SIGFOX-MOD1-C med integrert brikkeantenne og SIGFOX-MOD1-E med U.FL-kontakt for en ekstern antenne. Den har innebygget fleksibilitet som betyr at man kan dynamisk konfigurere for kortdistanse FSK-drift eller langdistansekommunikasjon.

SIGFOX-MOD1-modulene er basert på STMicroelectronics Sigfox-brikkesettet, som består av STM32L051K8 mikrokontroller, S2-LPQTR 868MHz radiosender og BALF-SPI2-01D3 integrert balun som sparer plass og letter RF-kretsdesign. Modulen måler 37,6 mm x 15,0 mm x 3,8 mm, og oppgis å ha lang batterilevetid, og utnytter ultra-laveffektteknologier for både mikrokontroller og radiosender. Driftsstrømmen er på 29 mA i sendemodus og med 3,3V forsyning. Det underliggende ST-brikkesettet er sertifisert for alle Sigfox geografiske soner (ZC1 til ZC6).

Modulene leveres med innebygd fastvare inkludert Sigfox-programvarestakk, som enkelt styres fra vertsapplikasjonen ved bruk av standard AT-kommandoer. Alternativt kan man, ved hjelp av innebygd 64Kbyte Flash, velge å kjøre applikasjonen på selve modulen.

Utviklingsverktøy er også tilgjengelig, inkludert SIGFOX-DEV1 Arduino-kompatible STM32Nucleo modulutviklingssett, SIGFOX-CLK1 mikroBUS-sett, og SIGFOX-USB2 USB-dongle for testing av modulkommunikasjon med modulen.

Modulene kan nå leveres av Arrow.

Kommentarer