Norsk millionkontrakt for DR - Elektronikknett
DataRespons_flat-205_operations300

Norsk millionkontrakt for DR

Data Respons har signert en ny kontrakt med en verdi på 16 millioner kroner med en stor norsk kunde.

Kontrakten omfatter utvikling og leveranse av avanserte maskinvare- og programvareløsninger som skal integreres i kundens industrielle produkter, opplyser selskapet i en pressemelding. Utviklingen og leveransen av en prototype skal skje i løpet av 2019 og 2020. Ifølge Data Respons er det et stort potensial for leveranse av flere tjenester samt volumleveranse av løsningene som utvikles til kunden de neste fem til syv årene.

– Vi merker at det er en økende etterspørsel etter Data Respons sine produkter og tjenester i det norske markedet, og en sentral driver i den utviklingen er at kundene våre stadig blir mer drevet av avansert teknologi. I denne spesifikke kontrakten leverer vi en avansert maskinvare- og programvareløsning som skal kunne fungere i krevende fysiske omgivelser, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA.

– For å lage en så avansert og samtidig robust løsning har vi brukt bredden av ingeniørkompetanse i Data Respons, og det er denne tverrfaglige ekspertisen vår som stadig bidrar til å skape etterspørsel, fortsetter Ragnvaldsen.

– I Data Respons har vi et svært langsiktig perspektiv på kunderelasjonene våre fordi vi ofte er en integrert del av produktutviklingen til kundene våre. For vår del skaper det mye entusiasme i å kunne være med på reisen fra idé til produkt, og videre til utviklingen av neste generasjon. Denne kontrakten er godt eksempel på en slik integrasjon mellom vår og kundens kompetanse, avslutter Ragnvaldsen.