LiDAR-sensorer hos Acal BFi

LeddarTech samarbeider nå med Acal BFi for levering av mobilitets- og spesialsensorer basert på LiDAR-teknologi, rettet mot bl.a. ADAS/AD applikasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

LeddarTech har spesialisert seg på LiDAR-teknologi, og hevder selv de tilbyr den mest anvendelige og skalerbare bil- og mobilitetsrettede LiDAR plattformen på markedet. I dag melder selskapet at de har inngått en paneuropeisk representasjonsavtale med Acal BFi.

Acal BFi skal dermed levere mobilitets- og spesialsensorer fra LeddarTech, inkludert den nylig lanserte løsningen Leddar Pixell 3D LiDAR Detection Cocoon for autonome skyttelbusser, kommersielle kjøretøy og robotakser.

– Med over 30 års erfaring innen optoelektronikk og bildebehandlingsindustrien har Acal BFis ingeniører den dybdekunnskapen og mulighetene som trengs for å støtte kundene, som en utvidelse til deres egne utviklingsteam, heter det i en pressemelding fra Acal BFi.

– LeddarTechs LiDAR sensorløsninger er basert på en svært følsom teknologi, som er utviklet for å detektere svakere signaler en andre solid-state LiDAR metoder, noe som gjør dette til et egnet valg for å designe inn de nyeste innovasjonene i autonom teknologi, sier forretningsutvikler Alex Schneider hos Acal BFi i en kommentar. 

Powered by Labrador CMS