Kompakt IoT kontroller - Elektronikknett
KGS Systemer - IoT-kontroller-ADAM-6717_WEB

Kompakt IoT kontroller

Nå lanseres en ny IoT-kontroller som med enkel programmering av prosesser skal løse problemer i mange industrielle anvendelser.

ADAM-6717 er en kompakt programmerbar kontroller/gateway med integrerte IO: Enheten har blant annet 8 analoge innganger, 4 digitale utganger og 5 digitale innganger. Du kan enkelt utvide antall IO med moduler fra de andre ADAM-seriene, som kan kobles til USB, LAN eller serieport, opplyser leverandøren, KGS Systemer AS.

KGS Systemer - IoT-kontroller-ADAM-6717 Kompakt IoT-kontroller: ADAM 6717.

Som industriell standard med driftsspenning fra 10-30VDC og driftstemperatur fra -40 til 70 °C har ADAM-6717 2 LAN porter og 2 serieporter-(RS-485), samt 1 USB type A for tilkobling av eksternt utstyr. I tillegg har den 1 micro-USB for tilkobling til PC og den har støtte for ekstern Micro SD kort. ADAM-6717 kan monters på DIN skinne eller på vegg.

Kompakt problemløser

Ifølge leverandøren er det utrolig hvilke oppgaver denne kompakte kontrolleren kan ta på seg å gjøre. – Stor fleksibilitet og enkel programmering av prosess gjør at mulighetene er mange med ADAM-6717, heter det blant annet.

Node-Red

ADAM-6717 kommer med innebygget Node-Red. Node-Red er et enkelt men kraftfullt objektbasert programmeringsspråk. Node-Red skal være enkel å bruke, selv for dem som ikke har noen særlig erfaring med programmering fra før.

Det webbaserte grensesnittet gjør det enkelt å komme i gang. Om det er visning av sensordata på WEB eller videresending av data til andre enheter/toppsystemer: Det meste lar seg gjøre på en enkel og oversiktlig måte.

KGS Systemer - IoT-kontroller-skjema Eksempelet over viser fra venstre en rekke "Noder" som har forskjellige funksjoner. De settes sammen til en funksjon som henter sensordata fra en Modbus-TCP modul til 2 temperaturer som vises på en webside.