Enklere inngang til industriell IoT - Elektronikknett
smartedgeiiotgateway

Enklere inngang til industriell IoT

Farnell melder at de nå kan levere Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway som er drevet av Raspberry Pi.

Siden lanseringen av produktet på Embedded World i februar 2019, har det vært betydelig etterspørsel etter produktet for bruk i en rekke bruksområder, inkludert byggadministrasjon, kjøretøyovervåking, industriell automatisering og prediktivt vedlikehold, får vi vite.

Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway, kombinert med sømløs, sikker tilkobling som er aktivert av Avnets IoTConnect-plattform, leverer et omfattende sett med funksjoner for å samle, analysere og gi data-visualisering i sanntid – til en rimelig kostnad, i følge distributøren. Avnets IoTConnect-plattform kjører for øvrig på Microsoft Azure

Gatewayen skal gi fleksibel tilkobling til «dataintelligens» for et bredt spekter av Industri 4.0-applikasjoner - inkludert tilleggsporter for å håndtere industrielle protokoller, høyere effektinngangsområde, en databehandlingsmodul for ende-til-ende maskinvaresikkerhet og et vegg- eller DIN-skinnemontert metallskap.

Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway er tilgjengelig fra Farnell i Europa og Newark i Nord-Amerika. Gatewayen er også tilgjengelig fra Avnet Silica.

Kommentarer