Elmatica SOFF-godkjent - Elektronikknett
computer-drop-board-technology-pattern-line-912433-pxhere.com

Elmatica SOFF-godkjent

Elmatica er godkjent som medlem av SOFF - Säkerhets- og försvarsföretagen i Sverige. Tidligere i år ble de godkjent av tilsvarende forening i Danmark, FAD.

– Den svenske sikkerhets- og forsvarsindustriens forening ønsker Elmatica velkommen som et nytt medlem, sier generalsekretær, Robert Limmergård, i forbindelse med godkjenningen.

– Elmatica har lang erfaring i bransjen og jobber med mange forsvarsselskaper med leveranser av mønsterkort, der tror jeg de vil kunne bringe verdifull erfaring til foreningen, sier han videre.

DidrikBech_Elmatica.jpg Didrik Bech er godt fornøyd med å bli godkjent av SOFF.

Elmatica vil bruke sin erfaring og kunnskap rundt anskaffelsesprosessen av komponenter, mønsterkort eller materialer til forsvarsindustrien, slik at de kan ta det optimale valget med hensyn til teknologi, og sikre at alle produkter er i samsvar med forskrifter innen import og eksport, heter det i en pressemelding tirsdag.

– Vi er beæret over å bli godkjent som medlem av SOFF, og ser frem til å fortsette vårt fokus på etterlevelse og forskrifter på mønsterkortnivå. Samsvarsadministrasjon i forsvarsindustrien kan være den avgjørende faktoren mellom økonomisk suksess og kostbare feil, sier administrerende direktør i Elmatica, Didrik Bech.

– Å være kompatibel med spesifikasjonene ITAR, DFARS, OGEL, BAFA og MIL og godkjent våpeneksportør fra den norske regjeringen, har vi mye kunnskap og erfaring rundt regler og forskrifter i forsvarssektoren.

Kommentarer