AutoStore nominert til europeisk pris - Elektronikknett
autostore_ill

AutoStore nominert til europeisk pris

Ble nasjonal vinner i Europeen Business Awards – nå kan robotoprodusenten gå helt til topps i en av verdens største næringslivskonkurranser.

European Business Awards er en prisutdeling som hvert år deler ut priser til europeiske bedrifter som har utmerket seg det siste året. AutoStore vant i år den norske prisen i kategorien «The Business of the Year Award with Turnover of €150m or higher», og skal konkurrere mot de andre nasjonale vinnerne fra hele Europaom hovedpremien til kategorien under prisutdelingen Warszawa i 3.- 4. desember.

– Vi er utrolig stolte over å ha vunnet den norske prisen. AutoStore er en bedrift som hele tiden har stått for innovasjon og effektivitet, og at vi blir lagt merke til på denne måten ved at vi nå skal til Polen og «kjempe» om hovedpremien er veldig gøy. Vi er verdensledende på robotteknologi, og jeg tror vi stiller godt i finaleheatet, sier administrerende direktør i AutoStore, Karl Johan Lier i en pressemelding.

AutoStore ble kåret til den norske vinneren av en jury bestående av næringslivsledere, politikere og akademikere. Totalt er syv norske bedrifter nominert til hver sin pris i sin respektive kategori.

Totalt ble over 120 000 bedrifter fra 33 land over hele Europa vurdert til de nasjonale prisene. I desember blir det tolvte gang European Business Awards arrangeres.

Kommentarer