Arrow inviterer til utviklingskonkurranse - Elektronikknett
ARP084_MAX1000
Godkjent deltakelse i Arrows utviklingskonkurranse gjør at du får tilsendt et Intel FPGA utvikllingskort, som for eksempel dette, MAX1000.

Arrow inviterer til utviklingskonkurranse

Arrow Electronics har lansert en konkurranse for å finne de mest innovative og fantasifulle FPGA-baserte designene i Europa.

For å stimulere til bredest mulig deltakelse tilbyr Arrow et gratis utviklingskort til hver deltaker som sender inn en bekreftet prosjektplan. Innleveringer vil bli bedømt på kreativitet og implementering, og flere priser kan vinnes, inkludert en Intel NUC-PC, et Realsense-kamera og en 512 GB Intel SSD.

Det første trinnet er å registrere se på nettsiden til Arrow European FPGA Developer Contest 2019 og velge mellom følgende Intel FPGA-utviklingskort: MAX1000, CYC1000 eller AnalogMAX. Fleksibiliteten til disse kortene gir mange muligheter, og prosjektene kan ta mange former. De kan omfatte alt fra programvare, spesielle IP’er/grensesnitt og myke kjerner (soft cores), til kortmodifiseringer, adapterbygging, legge til en PMOD/Arduino, lage en IoT-enhet og programmeringsalgoritmer for AI/CNN.

Fristen for nye søknader er 31. oktober 2019.

Når den er akseptert i konkurransen, er fristen for innsending av et prosjekt 15. november 2019. Innlevering krever en detaljert prosjektbeskrivelse, pluss all relevant tilleggsinformasjon. Deltakere må også levere prosjektprogramvaren som skal dømmes av Arrows panel. All programvare og design forblir den eksklusive eiendommen til utvikleren.

Vinnere vil bli varslet og premier sendes ut innen slutten av desember.

Kommentarer