Stor ytelse i lite format

Kontron har utvidet familien av serverklasse COM-plattformer med COMe-cDV7 – en mindre versjon av COMe-bDV7 (COM Express basic), for bruk der plassen er liten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

COMe-cDV7-modulen har ytelse i serverklasse med opptil 16 kjerner og to SODIMM-kontakter for opptil 2x 32 GB DDR4-minne (ECC) som skal gi et godt balansert kjerneantall i forhold til implementering av minnestørrelse.

Tilgjengelige grensesnitt er opptil 14x PCI Express Gen 3.0-baner, opptil 3x USB 3.0, 2x SATA Gen3, 2x UART og valgfritt støtte for eMMC 5.1. I kombinasjon med opptil fire 10GbE-KR-porter, er COMe-cDV7 ideell for nettverksintensive implementeringer, som sanntids Industri 4.0 kantservere, mikroserver, nettverksutstyr, robotikk eller energi. KR-designet gir fleksibilitet ved å definere det fysiske grensesnittet - KR for tilkobling til bakplan, kobber (RJ45) eller fiber (SFP+) på basekortet. Videre tillater de tilgjengelige NC-SI-signalene tilkobling av en Baseboard Management Controller (BMC) på basekortet for å gjøre fjernstyring mulig.

I tillegg støtter den nye COMe-cDV7 Kontron APPROTECT sikkerhetsløsningen basert på Wibu-Systems CodeMeter. Kontron APPROTECT lisensiering muliggjør også nye forretningsmodeller som «betal-per-bruk» og tidsbasert prøveversjon.

Powered by Labrador CMS