Sensorpakke rett fra esken - Elektronikknett
ADI MeasureWare

Sensorpakke rett fra esken

MeasureWare skal gjøre det enkelt å samle inn og bruke sensordata. Analog Devices’ lansering er en pakke rett fra esken som gir deg, i første omgang, sensorer som måler temperatur, vekt og fuktighet.

MeasureWare-løsningene er bygget for å knytte enheter med verden rundt seg, slik at brukere kan måle datasett som er nødvendige i sine prosjekter, for eksempel temperatur, vekt, fuktighet, pH, trykk, etc, heter det. Det er også mulig å justere og endre måleparametere etter hvert som prosjektet utvikler seg. Disse løsningene brukes for tiden på forskjellige applikasjoner som overvåkning av helse i bier, industriell overvåking og drikkevareproduksjon.

MW-Spotlight_Module Det loves mange muligheter til å samle sensordata uten å være ekspert på maskin- og programvare.

– Vi laget MeasureWare for å tilby måleløsninger til de stadig flere som ønsker å utnytte vår teknologi uten å måtte være eksperter i komponent- og maskinvarespesifikasjoner, sier Lorna Keane, direktør for MeasureWare hos Analog Devices.

Utviklingspakken MeasureWare Software Studio inkluderer:

  • MeasureWare-designer: Tilbyr maskinvareanbefalinger for å støtte kundens spesifikke behov i deres applikasjon.
  • MeasureWare Lab: Når maskinvaren er mottatt, kan kundene raskt strømme og se overvåkningsresultater i måleenheter.
  • MeasureWare Developer: For de mer avanserte brukerne; støttepreferanser for vertsmikrokontroller og integrerte utviklingsmiljøer for koding. Til å begynne tilbys et ARM Mbed-eksempelprosjekt og API, men andre IDE’er vil bli støttet i fremtiden.

Mer informasjon: www.analog.com/en/measureware

Kommentarer