Recab og Prevas inngår samarbeid - Elektronikknett
RECAB_PREVAS_
Illustrasjonsfoto: Recab

Recab og Prevas inngår samarbeid

Konsulent- og utviklingsselskapene Recab og Prevas skal samarbeide om «holdbar produksjon» og digitalisering for industrien.

– Vi ser et stort behov for helhetlige løsninger for selskaper som ønsker å digitalisere driften. Sammen med Prevas kan vi tilby en trygg totalløsning takket være lang erfaring og bred kompetanse i begge selskaper. Vi ser frem til et uavhengig samarbeid som kommer begge parter til gode, sier Recabs administrerende direktør Carolin Burlin.

Lars Virdeby, senior account manager hos Recab, fremhever viktigheten av det kommende samarbeidet:

– Digitalisering i industrien, også kalt Industri 4.0, betyr at maskinvare som sensorer og industrielle datamaskiner er integrert med overordnede produksjonssystemer for å ta riktige beslutninger i sanntid. Vårt samarbeid med Prevas, som har solid kunnskap om produksjonssystemer og vår brede produktportefølje innen visjonssystemer, industrielle nettverk, industrielle datamaskiner og servere, gjør det mulig for oss å tilby komplette digitaliserte løsninger til svensk industri.

Svensk industri står overfor stadige utfordringer og må finne nye løsninger for å finne veien til en moderne og bærekraftig produksjon.

– Veien dit heter digitalisering, automatisering og smart produksjon, sier Ylva Amrén, regionsjef i Prevas. Mange selskaper har startet digitaliseringsreisen sin, så vi ønsker å gjøre det lettere å ta neste steg og stole på at det fungerer ved å tilby bærekraftige helhetlige løsninger med de rette forutsetningene.

– Prevas og Recab utfyller hverandre veldig godt, fortsetter Ylva Amrén, som er veldig fornøyd med samarbeidet.

Både Prevas og Recab er representert med kontorer i Norge.

Kommentarer