Lanserer portefølje av løsninger for industriell kommunikasjon - Elektronikknett
SPS 2019 ADI

Lanserer portefølje av løsninger for industriell kommunikasjon

Skalerbarhet og robusthet for dagens Industrial Ethernet-nettverk og morgendagens TSN-baserte nettverk vil bli lansert i form av en helt ny portefølje av Analog Devices. Lanseringen skjer i november på SPS 2019 i Nürnberg.

Lanseringen består av en portefølje av industrielle Ethernet-løsninger for å håndtere kommunikasjonsutfordringer for Industri 4.0, Smarte Fabrikker, og den digitale transformasjonen. Den nye porteføljen omfatter en rekke industrielle Ethernet-teknologier for å bygge robuste, skalerbare Ethernet-tilkoblingsløsninger for kanttilkobling, dataintegrasjon, synkronisering og systeminteroperabilitet. Porteføljen er designet både for dagens industrielle nettverk og morgendagens TSN-baserte systemer, og gir fleksibilitet, skalerbarhet og hastigheter for å støtte praktisk talt enhver topologi og nettverksarkitektur i fabrikken, hevder selskapet.

Under messen vil de demonstrere teknologien, der den første illustrerer distribusjon av Ethernet ved hjelp av en av dagens industrielle protokoller i en tidskritisk synkronisert applikasjon for bevegelse. Den andre demonstrasjon viser hvordan den samme funksjonaliteten kan oppnås ved bruk av TSN for å frakte både standard Ethernet-trafikk og tidskritisk trafikk i et konvergert nettverk, noe som muliggjør sømløse fabrikkoppgraderinger og fleksibel produksjon.

Den tredje demonstrasjonen er viser den nye IEEE P802.3cg/ 10BASE-T1L standardene for fysiske lag som kommuniserer over en én kilometer enkelt tvunnet parkabel, og muliggjør Ethernet-tilkobling til forskjellige feltinstrumenter med en kombinasjon av industrielle Ethernet-protokoller som kjører samtidig, noe som resulterer i digitalisering av prosessmålinger og kontroll.

Kommentarer