Deler ut priser til universiteter og høyskoler - Elektronikknett
instalabkit
Insta Lab er et omfattende sett som består av 20 forskjellige produkter fra Digi-Keys leverandører.

Deler ut priser til universiteter og høyskoler

Distributøren Digi-Key sammen med Texas Instruments (TI), deler ut premier til en verdi av over 12 000 euro til europeiske universiteter og tekniske høyskoler. «Back2School Prize Draw» gir studenter og forelesere en sjanse til å vinne premier.

Utdelingen skje etter at studenter og forelesere med gyldig e-postadresse for universitet eller høyskole besøker Digi-Keys offisielle Back2School-konkurranseside og registrerer seg. Prisene består av tre Digi-Key InstaLab-sett og fem TI utdanningssett

– Når skoleåret 2019-2020 starter, ønsker Digi-Key, sammen med TI, å gjøre det mulig for studenter og forelesere å oppleve utvikling, suksess og moro, sier Hermann Reiter, direktør for Global Strategy Programs Development & EMEA Support Development.

InstaLab ble laget med den hensikt å gi nok utstyr til å la studenter skape sitt eget makerspace. Settet inneholder over 20 forskjellige produkter fra mange av Digi-Keys leverandører.

Om Draw2School Prize Draw
Hvem: Enhver student eller foreleser i Europa med gyldig e-postadresse til universitet eller teknisk høyskole
Premiering: Tre nivåer med premier inkludert:

  • Tre (3) Digi-Key InstaLabs
  • Fem (5) utdanningssett for TI

Hvordan delta: Deltakerne har fra 1. - 31. oktober til å registrere seg, og vinnerne kunngjøres uken som starter den 4. november. Offisielle detaljer og konkurranseregler er tilgjengelige på Digi-Keys nettsted.

Kommentarer