Allsidig utviklingssett for Industriell IoT

Utviklingssettet som lanseres av RS Components kan brukes for å integrere sensorer, aktuatorer og skybaserte tjenester i nytt og eksisterende industrielt utstyr.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

IoT-enheten 4ZeroBox fra den italienske produsenten TOI (Things on Internet) er maskinvarekomponenten til TOIs 4ZeroPlatform, et system for datainnhenting, -behandling og rapportering som er utviklet for å optimalisere prosesser for smart produksjon og fabrikkvedlikehold som en del av Industry 4.0, forklares det i en melding fra distributøren.

4ZeroBox er en allsidig, modulær IIoT-enhet som kan installeres i både eldre og moderne industrielt utstyr, som muliggjør raske integreringer med sensorer, aktuatorer og skytjenester. Det er basert på en Espressif Systems ESP32-mikrokontroller på 2,4 GHz med 4 Mb flash-minne og leveres i et kabinett som kan monteres på en DIN-skinne. Den har industrigraderte sensorkanaler og støtte for Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, LoRa, CAN, RS485, RS232, SD-kort, JTAG, I2C og SPI. De to MikroBus-kontaktene kan brukes til å utvides med hundrevis av MikroElektronika-kort som er tilgjengelige.

Utviklingssettet leveres med en Zerynth Virtual Machine premium-lisens, så den kan programmeres i Python eller hybrid C/Python. Zerynth inkluderer en kompilator, feilsøker og redigeringsenhet. Det er dessuten enkelt å lære seg med hjelp av opplæringsmateriale og eksempelprosjekter som følger med.

Når du kjøper 4ZeroBox får du et årsabonnement på TOIs 4ZeroManager med på kjøpet. Det er en sky- eller stedsbasert enhetsadministrasjonstjeneste for organisering, overvåking og fjernoppdatering av tilknyttede enheter etter behov. 4ZeroManager har et nettgrensesnitt som du kan bruke til å kontrollere tilknyttede enheter og tilpasse systematisering av datautveksling med andre tjenester, som ERP og MES.

4ZeroBox kan brukes i en mengde ulike industrielle sammenhenger, som produksjonsanlegg til industriell nedkjøling, avfallshåndtering, presisjonsjordbruk, transport og logistikk, energi og strøm, detaljhandel samt smarthjem og -bygninger.

RS melder også at de for tiden er den eneste servicedistributøren som fører 4ZeroBox.

Powered by Labrador CMS