ZAPTEC kjøper betalingstjeneste - Elektronikknett
zaptec_elbillader
Foto: ZAPTEC

ZAPTEC kjøper betalingstjeneste

Produsenten av elbilladere, ZAPTEC, har kjøpt betalingstjenesten Charge365 fra OfficeLink AS.

Selskapet vil fortsette forretningssamarbeid med OfficeLink, som fremdeles vil være en stor aktør på ladesystemer og betalingsløsninger fra ZAPTEC. For eksisterende og nye kunder av Charge365 fortsetter alt som før, heter det i en melding torsdag.

Bakgrunnen til kjøpet er som de skriver at de i lengre tid har «opplevd at kunder forventer at ZAPTEC selv skal tilby betalingstjenester av ZAPTEC-ladeanlegg. Denne etterspørselen kommer spesielt fra borettslag og sameier som ønsker enkel, nøyaktig og rettferdig avregning av elbillading. Vi har tro på at oppkjøpet vil sette oss i stand til å levere et enda bedre og helhetlig produkt- og tjenestetilbud for våre kunder.»

Charge365 er en aktør på det norske markedet som tilbyr betalingstjenester for ZAPTECs ladesystemer. Det er omtrent 2000 betalende kunder av Charge365 som omfattes av avtalen. For nye og eksisterende kunder av Charge365 fortsetter alt som før på kort sikt, samtidig som selskapet planlegger for overføring av drift, utvikling og support. På lengre sikt har ZAPTEC planer om å videreutvikle tjenesten, i tillegg til å internasjonalisere den.

Det understrekes at de beholder samarbeidet med andre eksisterende leverandører av betalingstjenester.

Kommentarer