Vil lære deg å forstå kunstig intelligens - Elektronikknett
Farnell-AI

Vil lære deg å forstå kunstig intelligens

Sammen med element14-samfunnet har Farnell samlet AI-produkter og ressurser for å hjelpe til med å utvikle nye løsninger som utnytter denne teknologien.

element14 Community-medlemmer får lære det grunnleggende om AI i et gratis online kurs, AI Essentials. Kurset begynner med en oversikt og historie om AI, og går videre til å dekke algoritmer, Bayes teorem, maskin- og dyp læring, og typiske AI-applikasjoner. Selvhjelpskurset skal gi «makers» og ingeniører verktøyene de trenger for å integrere AI videre i deres design, sier Farnell.

En AI konfigurator og -ressursside er også tilgjengelig, som skal hjelpe til med å finne de mest passende produktene og løsningene for egne AI-prosjekter.

På nettsiden element14 Artificial Intelligence, skal man også finne alt det siste rundt AI, inkludert et utvalg av medlemsprosjekter, Tech Spotlights, blogger og produkter. Dette området vil også inneholde elementet14’s ukentlig videoserie, med videoer som fokuserer på den nye BeagleBone AI ettkorts datamaskin som finnes på lager hos Farnell.

Kommentarer