Utviklingssett for nRF5340 tilgjengelig fra Rutronik - Elektronikknett
RUT-Nordic-nRF5340-PDK

Utviklingssett for nRF5340 tilgjengelig fra Rutronik

Den nylanserte systembrikken nRF5340 fra Nordic Semiconductor kan nå testes og evalueres. Dette er et «preview development kit» (PDK) som nå er tilgjengelig fra den tyske distributøren.

NRF5340 SoC kombinerer en høyytelses 128MHz Arm Cortex-M33 med 1 MB flash og 256 kB RAM som applikasjonsprosessor med en 64MHz Arm Cortex-M33 med 256 kB flash og 64 kB RAM som programmerbar, ultra-lav strømforsyning nettverksprosessor.

Les også Ny avansert systembrikke fra Nordic

I For hurtig testing av NRF5340 NFC-A-taggen inkluderer PDKen NFC-antenne. En Segger J-Link debugger tillater programmering og feilsøking av både den integrerte SoCen og eksterne mål. Takket være maskinvarekompatibilitet med Arduino Uno Revision 3, kan standard eksterne tilleggskort, for eksempel Power Profiler Kit, enkelt kobles til. Fire brukerprogrammerbare LED og fire knapper forenkler inn- og utdata. PDK kan drives av USB eller en ekstern kilde, men inkluderer også en CR2032 batteriholder og en Li-Po batterikontakt for felt-testing.

NRF Connect Software Development Kit (SDK) for nRF5340 SoC gir bred støtte for PDK. Den inkluderer en komplett løsning som kombinerer Zephyr RTOS, protokollstakker, applikasjonseksempler og maskinvaredrivere. Kildekodeadministrasjon med Git og gratis Segger Embedded Studio IDE-støtte er tilgjengelig.

Når nRF5340 SoC er produksjonsklar, vil PDK erstattes av nRF5340 Development Kit.

Kommentarer