Utviklingssamarbeid for bedre automatisering

Molex har inngått et samarbeid med logi.cals for å arbeide med generasjons løsninger for Industri 4.0.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Logi.cals spesialiserer seg på programvare for industriell automatisering, og strømlinjeformer integrering av kontroll tilpasset maskin-, anleggs- eller foretakskrav. Molex Industrial Automation Solutions 4.0 (IAS4.0) bygger på Molex sin kompetanse i det industrielle markedet.

Samarbeidet går ut på å utvikle et enkelt, men effektivt utviklingmiljø som en av hovedpilarene for Molex IAS4.0 ende-til-ende-løsning; fra en sensor til en bedriftsapplikasjon som kjører på en skyplattform. IAS4.0-plattformen omfatter flere lag i IT, Edge, OT, ingeniørverktøy og driftsapplikasjoner.

– Distribuert kontroll, sanntids maskin til maskin (M2M) og tilkobling til bedriftsapplikasjoner er pådrivere for et paradigmeskifte i den industrielle automatiseringsverdenen, sier Riky Comini, direktør for industriell automatisering, Molex. – Ved å utnytte logi.cals’ programvarekompetanse, har vi sammen utviklet en forbedret IAS4.0-løsningen som tilbyr sikker og standard kontroll på en distribuert måte sammen med verktøy som skaper merverdi.

Kjernen i løsningen støtter et bredt spekter av systemer og enheter fra mikrokontrollere og forskjellige OEM-plattformer til flerkjernede industrielle PC-er. Den høyst skalerbare løsningen lover sikker kontrolllogikk, multilateral kommunikasjon i sanntid ved bruk av åpne protokoller, og kan kjøres på en sensor eller en kompleks enhet, på fabrikkgulvet, kanten eller skyen, heter det i en felles pressemelding.

Powered by Labrador CMS