Utmerkelse til Hapro - Elektronikknett
Kongsberg-utmerkelse til Hapro web

Utmerkelse til Hapro

I forbindelse med Leverandørkonferansen som ble arrangert av Kongsberg Defence & Aerospace 21. november, ble Hapro Electronics AS tildelt «Supplier Excellence Award 2019».

– Dette er en enorm anerkjennelse av det samarbeidet vi har med Kongsberg Defence & Aerospace AS, og jeg kan takke alle våre 235 ansatte her på Hadeland for at en av Norges største bedrifter ser på oss som en pålitelig og viktig leverandør, sier Tor Asak Giæver, adm. direktør i Hapro Electronics AS.

Kongsberg-utmerkelse til Hapro 2019 Fra venstre Terje Bråthen, Executive Vice President KONGSBERG, Adm. direktør Tor Asak Giæver, Hapro Electronics AS, Key Account Manager Hans Framstad Skaare, Hapro Electronics AS og Arne Stiberg, Vice President Procurement KONGSBERG.

Hapro Electronics har vært leverandør til Kongsberg siden 2014, og leverer i hovedsak produksjon og sammenstilling av elektronikk og mekanikk til forsvarsdelen av Kongsberg.

For Kongsberg,  som opplever vekst, er det særdeles viktig å ha gode relasjoner til sine leverandører, og de har et konstant fokus på å videreutvikle og forbedre forholdet, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er heldige som har mange gode leverandører som hjelper oss å levere kritiske ordre til rett tid og uovertruffen kvalitet. Når vi likevel velger en som har utmerket seg, er det grunnet flere oppfylte kriterier, sier innkjøpsdirektør i Kongsberg Defence & Aerospace AS, Arne Stiberg.

– Hapro Electronics strekker seg langt for å møte våre forventninger og har kontroll. De er samarbeidsorienterte, har god dialog og finner alltid løsninger. Kongsberg setter stor pris på bedriftens engasjement og harde arbeid som er i samsvar med våre verdier, sier han.

– Dette er en pris som hele selskapet skal æres for, da bunnsolid innsats, kvalitetsbevissthet og produktivitetsvekst i alle ledd har preget oss gjennom inneværende år. Vi er stolte og glade for en slik anerkjennelse som selvsagt inspirerer til enda bedre innsats og fokusering framover. Nå har vi fått et synlig bevis på at vi jobber riktig, og vi ser frem til å støtte Kongsberg videre med mange store og spennende prosjekter som forhåpentligvis vil bidra til å sikre arbeidsplasser også her på Hadeland, avslutter Tor Asak Giæver.

Kommentarer