Trådløs debuggingsprobe - Elektronikknett
Segger J-Link WiFi

Trådløs debuggingsprobe

Segger lanserer nå J-Link WiFi, et nytt medlem i J-Link familien med debuggingsprober.

Med USB- og WiFi-grensesnitt skal allslags programvare som er kompatibel med J-Link kunne bruke den nye probemodellen, opplyser Segger.

Ved å fjerne den fysiske forbindelsen mellom J-Link og verten åpner det seg en hel verden av nye muligheter; En robot, et kjøretøy, drone, eller andre enheter med bevegelige deler kan overvåkes i farta eller på avstand.

Fysisk frakopling skal gi det ypperste i elektrisk isolasjon der det trengs, og J-Link over WiFi beskrives som perfekt for tilgang til luftforseglede miljøer.

J-Link WiFi kommer med Ozone, J-Flash, Monitor modus debugging, og ubegrenset med flash avbruddspunkter. Den leverer videre høy nedlastings- og debuggingshastighet, som ellers ikke er mulig med alternativer som for eksempel Bluetooth.

– Gjennom flere år har vi hatt kunder som har brukt vår J-Link PRO i kombinasjon med en WiFi bro, sier Alex Grüner, CTO hos Segger. – Så, basert på etterspørselen, er det spennende å lansere denne n ye modellen, som gjør J-Link debugging lett tilgjengelig for mobile anvendelser, fremholder han. 

Som J-Link PRO, kommer den med en innebygd webserver og kan aksesseres fra enhver datamaskin på nettverket, også utendørs, ved bruk av J-Link Remote server.

Kommentarer