Sommerjobb ved FFI? - Elektronikknett
FFI - Sommerjobb

Sommerjobb ved FFI?

I dag er det siste frist for å søke sommerjobb ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI). Her er det mange spennende oppgaver som skal løses!

– Vårt utfordrende og uformelle fagmiljø vil gi deg tilbakemeldinger og støtte som utvikler deg som fagperson og setter deg i en bedre posisjon ved senere jobbsøking. Mange sommeransatte kommer også tilbake og skriver masteroppgaven sin hos oss, skriver FFI på sine nettsider.

Kanskje du kjenner noen som kunne ha nytte av dette? ”I løpet av åtte til ti uker får du jobbe tett sammen med andre studenter og dyktige forskere ved instituttet. Vi tilpasser oppgavene til ditt nivå, og du blir fulgt opp av en veileder mens du jobber hos oss. Du får krevende, interessante arbeidsoppgaver og mulighet til å bryne deg på praktisk og teoretisk problemløsning.”

Arbeidsstedet er på Kjeller ved Lillestrøm eller på Karljohansvern i Horten. FFI har et begrenset antall hybler til leie på Kjeller og prioriterer tildelingen til dem som ikke bor i pendleravstand til instituttet.

Du kan søke sommerjobb hos FFI hvis du studerer ved et universitet eller en høgskole. Du må være norsk statsborger, og det kreves sikkerhetsklarering.

Søknadsfristen er 15. november. FFI ber da om vitnemål og karakterutskrifter fra videregående skole og høgskole/universitet. Fortell gjerne kort om hobbyer og fritidsinteresser også. I søknadsskjemaet må du merke de fagfeltene du ønsker å jobbe innenfor.

Les mer her (ekstern lenke).

Kommentarer