Ny type motstander i sortimentet - Elektronikknett
WFM Vishay

Ny type motstander i sortimentet

Behov for høyere nøyaktighet skal være bakgrunnen for at Elfa Distrelec nå legger WFM-serien fra Vishay til nettbutikken.

Elfa Distrelec tilbyr nå WFM-serien fra Vishay, som er en ledende produsent av diskrete halvledere, optoelektronikk og passive elektroniske komponenter.

Med WFM-serien kan designere nå bruke en enkelt motstand med høy effekt i stedet for å kjøre flere motstander parallelt, og fjerner med dette bekymringene rundt det med nøyaktighet, ifølge Elfa Distrelec. Serien har en konstruksjon med forbedret termisk styring som benytter en varmespreder i kobber. Dette skal muliggjøre en høyere effekttetthet og gjør at man sparer betydelig med plass på kretskortet.

Serien er tilgjengelig i pakkestørrelsene 2010 og 2512, og motstandsverdier fra 5 til 500 mΩ og toleranser ned til ± 1,0 %. Vishays WFM-serie er RoHS-kompatibel, halogenfri og Vishay Green, og kan skilte med høy nominell effekt på 2 W og 3 W, lave induktansverdier fra 0,5 nH til 5nH, lav termisk EMF ned til <3 µV/°C, et driftstemperaturspenn fra -65 °C til +170 °C og utmerket frekvensrespons til 50 MHz.

Ifølge Vishay passer WFM-serien for alle typer strømfølings- og pulsapplikasjoner. Disse spenner fra elektroniske styreenheter for kjøretøy, styreenheter for børsteløse likestrømsmotorer og batteristyring for elektriske og hybridkjøretøy til høyeffektomformer/omformerkontroller og store motorstasjoner for industrielle applikasjoner. Den kan også anvendes innen strømforsyninger for instrumentering, omformerkontroll til forbrukerapparater og VVS-systemer samt strømstyring, konvertering og sikkerhet i servere med mer.

Hele WFM-serien fra Vishay er tilgjengelig i nettbutikken, som du finner her: https://www.distrelec.de/search?q=WFM+vishay&ext_cid=prntcbazzzz-VishayWFM&kw=VishayWFM

Kommentarer