Ny KBox med ekstra grensesnitt - Elektronikknett
KBox-C-103 web

Ny KBox med ekstra grensesnitt

Den nye industri-PC serien KBox C-103-CFL kommer med mange nye grensesnitt, i tillegg til 9. generasjon Intel Core og Intel Xeon E prosessorer for ytelseshungrige applikasjoner.

Kontron er nå klar med tredje generasjon av sine kraftige industridatamaskiner i Box PC format –KBox C-103-CFL serien. Nyvinningene ble lansert under SPS 2019.

Systemene  er basert på de nyeste Intel Core og Intel Xeon E prosessorene med opp til seks prosessorkjerner og dermed en enorm ytelsesforbedring med konstant effektdissipering.

Med deres betydelige antall M.2, mPCIe og PCI Express ekspansjonsporter karakteriseres systemene ved høy fleksibilitet og utvidelsesmuligheter, som skal gi redusert designrisiko.

Alle systemene i familien er spesielt designet for bruk i styrekabinetter i automatiseringsmiljøer. I tillegg til styring og visualisering av maskiner eller inspeksjons- og AI-baserte bildebehandlingsapplikasjoner, kan Soft-PLC applikasjoner også implementeres, ved bruk av muligheten for NVRAM og integrasjon av feltbussutvidelser.

KBox C-103-CFL er for tiden tilgjengelig med to PCI Express porter, mens flere varianter med opp til fire porter vil komme etter i løpet av første kvartal 2020.
De vifteløse enhetene tillater drift opp til 75 grader C.  
Foruten opp til tre display ports og opp til fire GB Ethernet grensesnitt har KBox C-103-CFL familien opp til fire PCI Express, en mPCIe og tre M.2 ekspansjonsporter.

Opp til to COM porter inkludert mulighet for RS485, samt tre USB 3.0 og tre USB 2.0 porter, og ikke minst opp til fire SATA porter gir bra med rom for utvidelser.

Med hensyn til sikker kommunikasjon og tilkopling til skyen, støtter de industrielle datamaskinene TPM V2.0 kryptering samt sikkerhetsløsningen Kontron APPROTECT  basert på Wibu-Systems CodeMeter.

Kontron APPROTECT lisensiering skal også muliggjøre nye forretningsmodeller, slik som ”betal-per-bruk” eller tidsbestemte prøveversjoner.