Ny Bluetooth 5.0 Lavenergimodul fra Panasonic

Den nye PAN1740A Bluetooth 5.0-modulen fra Panasonic Industry er rettet mot IIot (industriell IoT), smart-hus-applikasjoner og fjernkontroller.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Nyheten er etterfølgeren til Bluetooth-modulen PAN1740. PAN1740A er en optimalisert versjon som tilbyr raskere oppstartstid og støtter opptil åtte tilkoblinger. Den kan brukes som en frittstående applikasjonsprosessor eller som en «datapumpe» i vertsbaserte systemer. Den er optimalisert for fjernkontrollenheter (RCU) som krever støtte for talekommandoer og bevegelsesgjenkjenning.

Fastvaren inkluderer L2CAP service layer protokoller, Security Manager (SM), attributtprotokoll (ATT), generisk attributtprofil (GATT) og generisk tilgangsprofil (GAP). I tillegg støttes alle profiler publisert av Bluetooth SIG samt tilpassede profiler.

Størrelsen er på beskjedne 9,0mm x 9,5mm x 1,8mm og modulen har et Dialog DA14585-kort og en ARM Cortex-M0 mikrokontroller. Driftstemperaturområdet er -40°C opp til +85°C og forsyningsspenningsområdet er 2,2V opp til 3,3V.

Powered by Labrador CMS