Medisinske strømforsyninger fra Mascot

Mascot Blueline er en ny serie medisinske strømforsyninger fra 5-60W som skal kombinere kvalitet, konkurransedyktige priser og samsvar med effektivitetsstandarder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Mascots nye serie eksterne strømforsyninger tilbyr et modellutvalg som kombinerer høy kvalitet, konkurransedyktig pris og samsvar med de nyeste kravene til økodesign i EU og Nord-Amerika, heter det i dagens pressemelding fra den norske produsenten.

Alle Blueline-modellene oppfyller effektivitetskravene til DoE Level VI og CoC Tier 2. De er UL-godkjente og gir fra 5W til 60W utgangseffekt, og er sertifisert i henhold til EN 60601-1 medisinsk sikkerhetsstandard samt EMC 4.1.

Sikkerhetsfunksjonene inkluderer overspenning og kortslutningsbeskyttelse, LED-indikator og 4000VAC / 5700VDC klasse II primær-til-sekundær isolasjon. Universal inngangsspenning er standard. Alle modellene har faste utgangsspenninger og temperaturområdet er fra -20°C til 60°C med derating over 40°C.

De kommer med maks utgangseffekter på henholdsvis 5W, 16W, 28, 42W og 60W, og utskiftbare AC- og DC-plugger

Ettersom de er UL-godkjente og medisinsk sertifiserte, skal alle modellene være egnet for en rekke bransjer og bruksområder inklusive laboratorieutstyr, test- og måleutstyr, kalibrering, skjermer, kommunikasjonsutstyr m.m.

Nyvinningene skal vises frem på Compamed-messen i Düsseldorf, Tyskland 18.-21. november, der representanter fra Mascot vil være på plass for å demonstrere den nye Blueline-serien. 

Powered by Labrador CMS