Medisinske strømforsyninger fra Mascot - Elektronikknett
Blueline - Mascot

Medisinske strømforsyninger fra Mascot

Mascot Blueline er en ny serie medisinske strømforsyninger fra 5-60W som skal kombinere kvalitet, konkurransedyktige priser og samsvar med effektivitetsstandarder.

Mascots nye serie eksterne strømforsyninger tilbyr et modellutvalg som kombinerer høy kvalitet, konkurransedyktig pris og samsvar med de nyeste kravene til økodesign i EU og Nord-Amerika, heter det i dagens pressemelding fra den norske produsenten.

Alle Blueline-modellene oppfyller effektivitetskravene til DoE Level VI og CoC Tier 2. De er UL-godkjente og gir fra 5W til 60W utgangseffekt, og er sertifisert i henhold til EN 60601-1 medisinsk sikkerhetsstandard samt EMC 4.1.

Sikkerhetsfunksjonene inkluderer overspenning og kortslutningsbeskyttelse, LED-indikator og 4000VAC / 5700VDC klasse II primær-til-sekundær isolasjon. Universal inngangsspenning er standard. Alle modellene har faste utgangsspenninger og temperaturområdet er fra -20°C til 60°C med derating over 40°C.

De kommer med maks utgangseffekter på henholdsvis 5W, 16W, 28, 42W og 60W, og utskiftbare AC- og DC-plugger

Ettersom de er UL-godkjente og medisinsk sertifiserte, skal alle modellene være egnet for en rekke bransjer og bruksområder inklusive laboratorieutstyr, test- og måleutstyr, kalibrering, skjermer, kommunikasjonsutstyr m.m.

Nyvinningene skal vises frem på Compamed-messen i Düsseldorf, Tyskland 18.-21. november, der representanter fra Mascot vil være på plass for å demonstrere den nye Blueline-serien.