Laveffekt industriell SSD-kontroller i volumproduksjon - Elektronikknett
Hyperstone_Flash_Controller

Laveffekt industriell SSD-kontroller i volumproduksjon

Hyperstones X1 SSD-flashminnekontroller lover lavere strømforbruk ved å aktivere 3D NAND i SLC-modus.

X1 er testet nøye i plutselige strømbruddssituasjoner og for pålitelighet, og tilbyr, i følge produsenten, fantastiske FIT-hastigheter. Den industrielle flashkontrolleren med hyMap fastvare, hyReliability-funksjoner og full SATA-samsvar er nå i volumproduksjon. I tillegg til NAND-flashstøtte for industrielle applikasjoner, har den tilstandsovervåkingsverktøy som muliggjør avanserte kvalifikasjoner på systemnivå.

X1 SATA III SSD-kontroller sammen med fastvare- og referansdesign muliggjør datalagringsapplikasjoner for industrielle og innebygde markeder. Den er utstyrt med en proprietær tokjernet prosessoren med avanserte sikkerhetsfunksjoner som skal sørge for sikker drift. eXtended Endurance (FlashXE)-funksjon, SRAM ECC og ende-til-ende databanebeskyttelse er en annen funksjon som skal sørge for stabile systemer.

– Selv de mest pålitelige komponentene, hvis de brukes 24 timer, 365 dager og i 10 år, kan være nødvendig å reparere på et tidspunkt, sier Sandro-Diego Wölfle, produktsjef i Hyperstone. – Vi tilbyr kraftige verktøy for helse-/tilstandsovervåkning og data som overskrider standard S.M.A.R.T. for prediktivt vedlikehold så vel som for grundig kvalifisering og estimering av levetid før distribusjon av lagringsmedier i felt, heter det i en pressemelding.

Kommentarer