Arrow først til å videreselge MindSphere - Elektronikknett
Siemens_MindSphere-Visual_Smart-city_HRES

Arrow først til å videreselge MindSphere

Arrow Electronics er valgt som den første distributør/forhandler for Siemens’ MindSphere-program for industriell Internet of Things (IIoT) og løsnings- og teknologileverandører i Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA) -regionen.

Arrow vil markedsføre MindSphere maskinvare- og programvareprodukter, inkludert MindConnect IoT 2040 og MindConnect Nano maskinvare.

MindSphere er et skybasert, åpent IoT-operativsystem fra Siemens, som kobler produkter, fabrikker/anlegg, systemer og maskiner for avansert analyse av innsamlede data.

Arrow er allerede godt etablert som MindSphere-partner, med flere tekniske medarbeidere som er trent av Siemens gjennom MindSphere tekniske læreplan. De har også en rekke MindSphere-applikasjoner i utvikling, heter det i en melding fra Arrow.

Den nye forhandleravtalen utvider Arrows evne til å støtte industribedrifter som legger ut på reisen til full IoT-integrasjon og Industry 4.0. Arrow adresserer hvert lag i en IoT-løsningsbunke, alt fra elektroniske komponenter til IT-løsninger, inkludert rådgivning og utvikling. Arrows portefølje inkluderer sensorer, tilkoblingsmuligheter, sky, analyse, sikkerhet og IT-infrastruktur.

Arrow stiller ut på SPS-messen i Nürnberg som åpner i dag, i MindSphere Lounge, der de vil demonstrere flere løsninger.

Kommentarer