Samarbeider om oppkoblingsmoduler for IoT - Elektronikknett
UB181_SolidSense_couple

Samarbeider om oppkoblingsmoduler for IoT

NINA-serien av trådløse moduler fra u-blox brukes i SolidSense N6 Edge Gateway og en rekke enkeltkort-datamaskiner som retter seg mot IoT.

u-blox og SolidRun, utvikler av innebygde systemer og nettverksløsninger, samarbeider om et nytt utvalg av tilkoblingsprodukter for IoT, inkludert nøkkelferdige IoT Edge Gateways for innendørs og utendørs bruk, «Single-Board Computers» (SBC) og Systemmoduler (SOM).

Hver av de nye løsningene har en u-blox NINA, frittstående enkel-, dobbel- eller multi-radio-modul, som gir tilkoblinger som kreves av IoT-applikasjoner i et lite, lavt strømforbruk og fullt sertifisert format.

Under Embedded World 2019 introduserte SolidRun sitt nyeste produkt: SolidSense N6 Edge Gateway, en IoT M2M gateway laget for å administrere et lokalt nettverk av IoT endepunkter. N6 Edge Gateway er i et fullt lukket vifteløst design i konfigurasjoner som passer for enten innendørs eller utendørs installasjon.

Gatewayene og SBCene fra SolidRun har Wi-Fi og «Bluetooth Personal Area Networking», Wirepas Mesh, mobiltilkobling, samt USB og et 10/100/1000 kablet Ethernet-grensesnitt. De drives av NXPs i.MX6 ARM Cortex-A9-prosessor med enkel-, dobbel- eller firekjerners konfigurasjon og kan ha opptil 2 GB DDR3-minne.

Kommentarer