Kontrakt for medisinsk utstyr - Elektronikknett
DataRespons_Stand

Kontrakt for medisinsk utstyr

Data Respons har signert en rammeavtale med en årlig verdi på 40 millioner kroner med en kunde i Norge innen medisinsk utstyr.

Kontrakten omfatter leveranse av R&D Services og smarte dataløsninger som integreres i kundens systemløsninger. Leveransene vil starte i 2019.

– Selskaper på tvers av alle industrier fokuserer på innovasjon og nyutvikling og tar i bruk intelligente sensorer, mer avanserte oppkoblingsløsninger (eks. IoT) og stadig mer datadrevne prosesser.

Implementering av ny teknologi og nye smarte løsninger vil være en viktig forutsetning for å utnytte ressursene i samfunnet bedre – alt fra utnyttelse av maskiner, energi-optimalisering og gjenvinning til deling av kunnskap og kompetanse. Data Respons vil derfor spille en viktig rolle fremover for å hjelpe selskaper i alle industrier med å utnytte mulighetene som ligger i ny teknologi. Vi har et mål om å gjennomføre minst femti teknologiutviklingsprosjekter årlig for at vi, sammen med våre kunder, kan bidra til et mer bærekraftig samfunn, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA i en pressemelding mandag.

Kommentarer