Innovasjon i forsvarssektoren - Elektronikknett
Forsvar-hacking-4-allies

Innovasjon i forsvarssektoren

Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI) og Innovasjon Norge inviterer til seminar om innovasjon og entreprenørskap i forsvarssektoren.

Som del av innovasjonsprogrammet Hacking 4 Allies, som kjøres av FFI og Innovasjon Norge i 2018/19, gjennomfører norske intraprenører i forsvarssektoren et 2,5-dagers kurs i innovasjonsmetodikk 19-21. mars.

Her kan du møte eksperter med erfaring fra amerikansk forsvarsindustri, Kongressen og Pentagon og nøkkelpersonell fra FD, FFI og Innovasjon Norge.

Målet med Hacking 4 Allies er å styrke Norges militære innovasjonsevne- og hastighet, samt å sette norsk forsvarsindustri i sterkere posisjon mot det amerikanske forsvarsmarkedet, hvor Hacking 4 Defense-metodologien nå preger den militære teknologiutviklings- og innkjøpsreformen som har pågått siden 2015.

Hacking 4 Allies-programmet vil i denne anledning invitere industri, akademia og forsvarsaktører til en felles ettermiddag med faglige innlegg, paneldebatt og diskusjon. Programmet inneholder spennende deltakere med tung og ulik erfaring og perspektiver innen innovasjon.

Arrangementet finner sted i Gamle Krigsskolen, Tollbugata 10, Oslo

Se program og påmeldingsinformasjon her (ekstern lenke).