Harald A. Møller velger DEFA - Elektronikknett
DEFA-lader

Harald A. Møller velger DEFA

Harald A. Møller AS, importør av merkene Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, SKODA og SEAT, har valgt DEFA som leverandør av elbil-ladere. Laderne skal tilbys bilimportørens kunder.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby en så god ladestasjon til våre kunder, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller. Vi har hatt et langt samarbeid med DEFA på andre produktområder, og vi vet at vi har valgt en partner som vil tilfredsstille våre og våre kunders forventninger, sier Hekneby.

Ladestasjonene som leveres av DEFA, den tyskproduserte AML eMH1, er nylig kåret til markedets beste av den tyske bilinteresseorganisasjonen ADAC. Testvinneren fremheves spesielt for god sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet.

Alle som har bestilt splitter nye Audi e-tron får nå tilbud om ladestasjoner fra DEFA. Da leveres stasjonene ferdig montert. De smarte ladestasjonene kan leveres med dynamisk lastbalansering og muliggjør styring av hvordan strøm forbrukes i hjemmet. Dette er en tilleggsenhet som monteres i sikringsskapet.

Kommentarer