Først med verifikasjons-IP for USB4 - Elektronikknett
usbc

Først med verifikasjons-IP for USB4

Cadence Design Systems melder at de har klar bransjens første verifikasjons-IP (VIP) som støtter den nylig annonserte USB4-standarden.

Cadence VIP for USB4 gjør det mulig å utvikle standardkompatible system-on-chip-design (SoC), og gjøre funksjonell verifisering av designet med mindre innsats og større sikkerhet for at SoC’en vil fungere som forventet, heter det i en melding fra selskapet.

– Cadence er et aktivt medlem av USB Implementers Forum (USB-IF) og støtter utvidelsen av USB-økosystemet ved å levere VIP og verktøy for utviklere å designe i henhold til de nyeste USB-standardene, sier Jeff Ravencraft, leder for USB-IF.

USB Promoter Group annonserte nylig USB4-spesifikasjonen, basert på Intels Thunderbolt-protokoll. Cadence utviklet USB4 VIP basert på samarbeidsprosjekter med tidlige brukere av den nye spesifikasjonen. Samarbeidet med har ført til moden verifikasjons IP som reduserer designrisikoen og forkorter implementeringen av den nye standarden. I tillegg inneholder Cadence VIP for USB4 TripleCheck-teknologi, som gir brukerne en verifiseringsplan som er knyttet til spesifikasjonen og en omfattende testpakke for å sikre overholdelse av USB4-spesifikasjonen.

Cadence VIP for USB4 er en del av Cadence Verification Suite og støtter selskapets System Design Enablement-strategi.

Kommentarer