Ergonomiske innkapslinger - Elektronikknett
OKW-PROTEC

Ergonomiske innkapslinger

Nye PROTEC innkapslinger fra OKW er laget for god ergonomi og med flere tilpasninger. De kan brukes både innen- og utendørs.

Disse innkapslingene har en helningsvinkel på 20 grader som er ideelt for å betjene og lese en terminal.

Tre versjoner og tre størrelser tilbys. De forskjellige størrelsene er 140x140x76 mm, 180x180x92 mm og 220x220x108 mm. Når det gjelder versjoner har versjon 1 et dypt innfelt grensesnitt bak for installasjon og beskyttelse av kontakter, brytere og kabler. Versjon 2 har i tillegg et «snap-in» deksel for beskyttelse av det innfelte området, og endelig har versjon 3 i tillegg et dypere deksel med skruemontering for beskyttelse av det innfelte området. Dette gir mer ekstra innvendig plass for elektronikken, kablingen og kontakter.

Fronten har et nedsenket område for integrering av membrantastatur/foliefront eller andre betjeningselementer. Dekselet i toppen er skrudd mot bunnen fra baksiden med rustfrie, stål Torx-skruer slik at skruene ikke vises. Som tilleggsutstyr kan det leveres aluminiumholdere som ikke vises ved veggmontering.

Kapslingnene kan også modifiseres for kunder før levering med blant annet maskinering av hull og slisser etc, trykking (tampong- eller silketrykk), lakkering eller støping i spesielle farger, EMC-lakkering på innsiden, med mer.

Innkpaslingene er produsert med V0 materiale i off-white (RAL9002). Elektronikken kan bli beskyttet opp til klasse IP 65 med ekstra pakningssett noe som blant annet egner seg i «Smart-factory»/IIoT-anvendelser, sentrale kontrollenheter, overvåkingssystemer og adgangssystemer i industrielle omgivelser og utendørs. PROTEC kan også brukes innen medisinsk elektronikk og i helsevesenet.

Representant er Freber Elektronikk AS.

Kommentarer