Arrow inn i Siemens' MindSphere - Elektronikknett
Siemens_MindSphere_Arrow

Arrow inn i Siemens' MindSphere

Arrow Electronics melder i dag at den har sluttet seg til MindSphere Partner Program, Siemens' program for industrielle IoT-løsninger og for teknologileverandører.

MindSphere er et skybasert, åpent IoT-operativsystem fra Siemens som knytter sammen produkter, anlegg, systemer og maskiner, slik at bedrifter kan utnytte den enorme mengden data som genereres av IoT med avansert analyse. Som en MindSphere Platinum Partner har Arrow utdannet flere teknikere hos Siemens gjennom MindSpheres læreplan, og har flere MindSphere-applikasjoner under utvikling samt en felles markedsavtale som gjelder IoT-teknologi generelt og MindSphere spesielt.

Som medlem av partnerprogrammet kan Arrow tilby markedsklare løsninger, inkludert ettermontering, noe som gjør det mulig for bedrifter å integrere gammelt industrielt utstyr med den nye, smarte byer og ende-til-ende varesporing. Disse, sammen med analysetjenester, bidrar til å holde barrierer for å starte et nytt prosjekt lavt, heter det i en melding fra selskapet.

Kommentarer