Utvider SiC FET-familie - Elektronikknett
USC008_unitedsic

Utvider SiC FET-familie

UnitedSiC har kommet med sju nye TO220-3L og D2PAK-3L komponent/pakke-kombinasjoner i sine UJ3C (generelle anvendelser) og UF3C (hard-svitsjede) serier med 650V SiC FET. 

De nye komponentene er tiltenkt vekstmarkeder som datasenterservere, 5G basestasjoner pg elektriske kjøretøy, der de kan brukes i henholdsvis kraftforsyninger, telekom-likerettere, og innebygde ladere.  

En spesiell egenskap med UnitedSiCs UJ3C og UF3C FET portefølje er ekte “drop-in erstatning” funksjonalitet, hevder produsenten. Designerne skal dermed kunne forbedre systemytelsen betydelig, uten behov for å endre gatedriverspenning, ved å erstatte sine eksisterende Sililsium IGBTer, FETs, SiC MOSFETs eller silisium Si superjunctio-komponenter med UnitedSiC FETs. 

Den trepinners industristandard TO220-3L pakken tilbyr forbedrete termiske karakteristikker, muliggjort med UnitedSiCs sølvsintrerte pakketeknologi. Nye produkter som er tilgjengelige i denne pakken inkluderer UJ3C komponenten med RDS(on) verdier på 30 og 80mohm, og UF3C komponenten med en RDS(on) på 40mohm.

Den trepinners industristandard D2PAK-3L retter seg mot overflatemonterte design, og skal være sertifisert etter IPC og JEDECs fuktfølsomhet Nivå 1. Nye produkter som er tilgjengelige i denne pakken omfatter UJ3C med RDS(on) på 30 og 80mohm, og UF3C med RDS(on) på 30 og 40mohm.