Utfordring fra Farnell: Gjør sensordrømmen til virkelighet - Elektronikknett
dreamsensorboard

Utfordring fra Farnell: Gjør sensordrømmen til virkelighet

element14 inviterer medlemmer i nettsamfunnet til å designe sitt «drømmesensorkort». Molex skal vurdere resultatene og bygge kortet gjennom folkefinansiering.

– Medlemmene i element14’s nettsamfunn driver med produktutvikling hver dag, og er den ideelle målgruppen for tilbakemelding på nye komponenter som sensorkort, sier Dianne Kibbey, Global Head of Community og Social Media for element14 Community. – Vi er begeistret for samarbeidet med Molex for å gi våre medlemmer sjansen til at deres stemmer blir hørt og til slutt bruker deres drømmesensorkort i fremtidige design.

Medlemmene kan blande og matche komponenter, samarbeide, gi informasjon om deres foretrukne tilkoblings- og grensesnittmetoder, og definere de mest nyttige programmene for kortet. De kan også dele sine design med andre medlemmer av fellesskapet, og stemme på de beste. Samfunnets tilbakemelding vil hjelpe Molex’ utvikling av kommende sensormoduler.

– Molex er over flere år inne i en overgangsfase fra et selskap som hovedsakelig produserte kontakter, til et selskap som produserer en balansert blanding av kontakter og elektronikkløsninger, sier Patrick Killian, Solutions Director - Power and Signal Business Unit. – Som et resultat av denne strategien går vi videre for å utvikle plug-and-play multifunksjons sensormoduler. Vi ser frem til å engasjere oss med element14s ingeniørfellesskap. Sammen ønsker vi å finne kombinasjonen av sensorer som vil være mest verdifulle for miljøet og/eller mekaniske applikasjoner.

Mer informasjon: www.element14.com/DreamSensorBoard

Kommentarer