Sikrere termostatmålinger - Elektronikknett
heatTHERM P300

Sikrere termostatmålinger

Ny 3-fase panelmontert termostat fra JUMO kommer med sikkerhetsfunksjoner og mange tilkoblingsmuligheter.

Med JUMO heatTHERM P300 blir JUMO-porteføljen av panelmonterte termostater ytterligere styrket. Termostaten er tilgjengelig med en maksimal veksel kapasitet på 30 A/480V. JUMO heatTHERM P300 leveres med trip-free funksjon som en ekstra sikkerhet. – Dette er helt unikt i dette prissegmentet, skriver leverandøren i en pressemelding.

Den elektromagnetiske termostaten leveres med ulike typer   tilkoblingsmuligheter som f.eks. flatkontakter, skruklemmer eller push-in tilkoblinger. Eksempler på bruksområder er: varmepumper, bakerovner, frityrkokere innen catering bransjen.

Produktet leveres også med sikkerhets-temperaturbegrenser. Takket være trip-free funksjonen kan man gjennom et permanent trykk på reset-knappen tilbakestille systemet til et sikkert driftsnivå. 

Alle JUMO-termostater fra heatTHERM-serien leveres med kapillarbruddsikring. I tillegg kjennetegnes de av et høyt nivå prosesspålitelighet og langvarig stabilitet, får vi opplyst. Det maksimale vekslingspunktavviket er på bare +/- 5 %, basert på en total levetid på 250 000 timer. Termostaten er kadmiumfri, dette gjør den miljøvennlig og RoHS-kompatibel.