Samarbeid om læringssenter på DesignSpark - Elektronikknett
RS875-DesignSpark_TE_Learning_Centre

Samarbeid om læringssenter på DesignSpark

Interaktive kurs bidrar med læringsressurser for tilkobling og sensorteknologi for designingeniører.

Elektronikkdistributøren RS Components (RS) har inngått et samarbeid med sensor- og konnektorprodusenten TE Connectivity, for å starte TE-læringssenteret på ingeniørforumet DesignSpark.

Kursene skal gjøre det mulig for designere og ingeniører å få en solid oversikt over avanserte produkter, teknologier og løsninger innenfor tilkobling og sensorer.

nettsiden gir TE-læringssenteret enkel tilgang til en rekke interaktive kurs. Dette senteret er utformet for å utvide ingeniørers kompetanse og forståelse. Kursene varer mellom fem og ti minutter og gir informasjon om ulike teknologier og bruksområder. De gir også produktspesifikke innføringer og hvert kurs har ytterligere ressurser for ingeniører som ønsker å enda mer detaljert informasjon om et tema.

Databasen med kurs inkluderer veiledninger angående trykksensorer, USB Type C-mottak, mikromotorkoblinger, varmekrympingsrør, ledningsmarkører, rette og rettvinklede kontakter, runde hybridkontakter og mye mer.

– Vårt mål er å gi publikum tilgang til de beste nye opplæringsressursene som kan hjelpe dem med å videreutvikle sine design. Vi er glade for at TE Connectivity deler denne visjonen og har valgt å samarbeide med oss i lanseringen av TE-læringssenteret på DesignSpark, sier Mike Bray, visepresident for DesignSpark, i en kommentar.

Kommentarer