Raskere søk for varemerkesjekk - Elektronikknett
TrademarkNow at work
TrademarkNow lover raskere og enklere søk for å sjekke om et ønsket varemerke er tilgjengelig. Bildet viser staben i arbeid.

Raskere søk for varemerkesjekk

Finske TrademarkNow gjør det enklere å sjekke om et ønsket varemerke finnes fra før. Et nytt nettbasert tilbud gjør varemerkeklarering tilgjengelig for alle varemerker i verden

Selskapet har lansert en ny selvbetjent betal-per-søk for å bringe varemerkeklaring til varemerkebyggere og -søkere over hele verden. Verktøyet gjør det mulig for å utnytte selskapets AI-baserte plattform for å avklare et potensielt nytt varemerke til markedet på halvparten av tiden, sammenlignet med andre verktøy, loves det.

– Tradisjonell varemerkesøking har vært dyrt og begrenset etter region. De fleste kombinerer flere verktøy og datakilder for å finne noe som virker for dem og deres budsjett, sier Mikael Kolehmainen, administrerende direktør og medgrunnlegger i TrademarkNow. – Å jobbe med disse kombinasjonene av verktøy og datakilder tar ofte for mye tid og ressurser. Det var et kritisk problem for oss å løse, legger han til.

TrademarkNows nye tilbud gir brukerne tre forskjellige alternativer, avhengig av behov. Grunnleggende avklaringssøk er gratis og gir folk tilgang til eksakte samsvarende varemerker fra EUIPO og USPTO.

Når det gjelder betalte alternativer, gir utvidet avklaringssøk eksakt match i 5 valgte land, sammen med lov og webdata. Med AI-søket, blir resultatene utvidet til alle lignende varemerker i 10 valgfrie eller flere.

– Vårt mål er å gjøre varemerkeklarering mulig for alle, uten at du trenger å vite søkevolum eller betale for å se individuelle varemerker. Det nye tilbudet gir folk tilgang til alle varemerker som de finner – det er bare enkelt , sier Mikael Kolehmainen.

Mer informasjon: trademarknow.com

Kommentarer