Plassbesparende optokoplere

Nye optokoplere fra Vishay Intertechnology i plassbesparende DIP-4 og SMD-4 pakker skal tilby 800 V spenning i av-tilstand, for robusthet og støyisolering.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Vishay Intertechnology, Inc. utvider nå spekteret av optoelektronikk, med lanseringen av to ny serier med optokoplere med fototriac-utgang, i plassbesparende kompakte DIP-4 og SMD-4 pakker. Med en høy av-spenning på 800 V og dV/dt på 1000 V/μs, leverer Vishay Semiconductors' VOT8024A og VOT8121A serier høy robusthet og støyisolasjon for eksempel for husholdningsapparater og industrielt utstyr. 

Optokoplerne isolerer lavspennings logikk fra 120 VAC, 240 VAC, og 380 VAC linjer for å kunne styre resistive, induktive eller kapasitive laster. Dette inkluderer motorer, solenoider, thyristorer med høye strømmer, eller TRIACer og reléer.

For å spare designkostnader og kortplass, består komponentene av infrarøde GaAs (Galliumarsenid) LED, optisk koplet til enten en nullkryssende TRIAC (VOT8024A serie) for EMI reduksjon uten behov for eksterne snubbernettverk, eller en tilfeldig-fase TRIAC (VOT8121A series) for å muliggjøre faseuavhengig svitsjing.

Powered by Labrador CMS