Green Hills Software støtter ROS - Elektronikknett
robot-man

Green Hills Software støtter ROS

Green Hills Software legger til støtte for rammeverket Robots Operating System (ROS) i sin MULTI utviklingspakke og INTEGRITY RTOS

Green Hills Software har gjort tilgjengelig en serie produkter for utviklere som arbeider med ROS-applikasjoner. De skal gjøre det mulig for ROS-utviklere på Linux å raskt utvikle og distribuere sine prosjekter til Green Hills INTEGRITY RTOS. INTEGRITY RTOS brukes, i tillegg til utviklere i bilindustrien og av OEMere, i forskjellige selskaper innen fabrikkautomatisering og robotteknikk.

Selskapets INTEGRITY RTOS og Multivisor virtualisering møter funksjonelle sikkerhetsstandarder, inkludert IEC 61508 SIL 4 og ISO 26262 ASIL D. Applikasjonsutviklere får tilgang til et skalerbart og fleksibelt sett med utviklingsparadigmer som gjør det mulig for utviklere å starte applikasjonsutvikling på deres Linux-baserte datamaskiner, mens man kontinuerlig integrerer programvare med faktisk innebygd maskinvare i en maskinvare-i-en-løkke-konfigurasjon fram til at all programvare er integrert i den innebygde plattformen.

Multivisor virtualiseringsprogramvaren gir utviklere muligheten til å kjøre umodifiserte ROS-applikasjoner i et virtualisert Linux-miljø, enten for overføring under utvikling eller ikke-sikkerhetskritisk distribusjon. Deler eller alle ROS-applikasjoner kan overføres til de sikkerhetssertifiserte INTEGRITY RTOS etter behov.

MULTI skal gi ROS-utviklere en enkel vei for raskt å overføre ROS-objekter til faktisk maskinvare, og redusere tiden de trenger for å distribuere produksjonsprogramvare.

Løsningen er utviklet for å være uavhengig av ROS-rammeverkleverandører.

Kommentarer